Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Kantenaanlijmmachine MAX 370P

MAX 370P

De MAX370P kantenlijmer is de industriële keuze die is uitgerust met de functie voor het afronden van hoeken. Het levert hoogwaardige resultaten op de werkstukken op. Het kan tot 3 mm dik coilen en tot 4 mm strippen. Deze betaalbare machine is voorzien van een lijmreservoir met een capaciteit van 1,2 kg, voorfrezen, automatisch lijmen, rand snijden, eindtrimmen, hoek afronden, vlak afsnijden, schrapen en polijsten.

Met gebruiksvriendelijke aanpassingen met numerieke indicatoren en een optioneel TOUCH SCREEN-display voor alle handelingen. PLC-parameterinstelling en temperatuurregeling zorgen voor stabiele en betrouwbare werkomstandigheden, wat de kwaliteit van uw producten verhoogt en tevens tijd bespaart.

MAX 370P is de hulp om uw investering te optimaliseren en de output en prestaties van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

MAX 370P is een van de aanbevolen producten op de Holz-Handwerk-beurs 2022 in Neurenberg, Duitsland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Functies

Kantenvoeding voor gewikkelde materialen
Kantenvoeding voor gewikkelde materialen Kantenvoeding is automatisch voor rollermaterialen met een dikte tussen 0,4-3 mm. Bedieningspaneel met LED-toetsenbord:
– Lijmtemperatuurinstelling
– Kies en ontkoppel individuele eenheden indien gewenst.
Lijmpot
 De 1,2 kg Teflon-gecoate lijmpot is ontworpen voor EVA hotmelt-lijm. De lijm wordt aangebracht met een verstelbare lijmroller. Guillotinescharen Gewikkeld materiaal tot 3 mm dikte kan worden bijgesneden met de guillotinescharen. Het schommelontwerp van de guillotinescharen trekt de rand niet mee.
Afschuinen
Het afstellen van de instellingen voor het nauwkeurig afschuinen van dunne randen, evenals het afronden van dikkere randen, is snel en eenvoudig. TC 2mm-radiusgereedschap is standaard inbegrepen. Met een stofafzuigontwerp.
Schraapeenheid - Radius schraapeenheid
De schraapeenheid verfijnt de randradius en verwijdert overtollige lijm.
Zware ketenaanvoer
Het stabiele werkstuk-voermechanisme bestaat uit een ketting en een set aandrijfrollen, die geen krassen achterlaten op het oppervlak van het werkstuk.
De voorfreesunit
Twee diamant freeskoppen zorgen ervoor dat de rand van het werkstuk volledig recht is ten opzichte van het materiaal van de te verlijmen rand.
Eindsnij-eenheid
Het is gemonteerd op hoogwaardige lineaire lagers, die zorgen voor perfecte snijresultaten en voldoet aan uitdagingen voor verschillende soorten randen.
Afrondingseenheid voor hoeken
Het unieke en innovatieve ontwerp van onze afrondingseenheid voor hoeken zorgt ervoor dat je elke keer perfecte hoeken op je paneel krijgt zonder enige zichtbare snijmarkeringen. Alle essentiële functies van het trimmen worden door de operator geprogrammeerd en met hoge snelheid uitgevoerd met een uitzonderlijke nauwkeurigheid.
Polijsteenheid
Het zorgt voor een uitstekende afwerking op ABS- en PVC-randen en verwijdert eventuele verkleuring op de randen, wat vooral opvalt bij het werken met donkere randmaterialen.
MODEL MAX370P
Voedingssnelheid 9M/min.
Paneeldikte 8-45mm
Randdikte 0.4-3mm
Min. Paneelbreedte 90mm
Min. Paneellengte 170mm
Werktafelhoogte 960mm
Breedte van uitschuifbare ondersteuning 560mm
Uitbreidingsconnector Φ in mm Φ5 (125mm)X3
Totaal kW 6.7kW
Voorfrezen 12000 tpm
Eindtrimmen 12000 tpm
Boven/onder trimmen 12000 tpm
Hoek afronden 12000 tpm
Polijsten 3400rpm(60HZ)/2800rpm(50HZ)
Totale Afmetingen (LXBXH) 4110x 1516x 1925mm
Gewicht N.W./G.W. 770/915kg (N.W./G.W.)
Container Hoeveelheid (20'/40') 3/9 sets
Vermogen (kW) van elke motor
Voedingsmotor

0.75 (3-fase)

Voorfrezen 1.5
Voorverwarming 0.125
Lijmspil motor 0.25
Eindtrimmotor 0.22
Boven/onder trimmotor (elk)x2 0.37
Hoek afrondingsmotor 0.37
Boven/onder polijstmotor (elk) x2 0.12 (3-fase)
Lijmpotverwarming (5 elementen) 1.315

contactformulier

Onze adviseurs helpen u graag verder als u vragen heeft.