Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Kantenaanlijmmachine MAX 370A

MAX 370A

Een zware kantenlijmmachine met voorfrezen, hoek afronden en een gebruiksvriendelijk touchscreen.

De MAX370A kantenlijmmachine is de industriële keuze met de functie van HOEKRONDING, die u het perfecte hoogwaardige resultaat op het werkstuk biedt. In rollen tot 3 mm dik en strips tot 4 mm dik is deze betaalbare machine uitgerust met een lijmreservoir van 1,2 kg, voorfrezen, automatisch lijmen, randsnijden, eindtrimmen, kopieerfrezen, schrapen en polijsten.

Met een gebruiksvriendelijke afstelling met numerieke indicatoren en ook een TOUCH SCREEN (optioneel) display voor alle bedieningen, PLC-parameterinstelling en temperatuurregeling, biedt het stabiele en betrouwbare werkomstandigheden, waardoor de kwaliteit van uw producten wordt verhoogd en tegelijkertijd tijd wordt bespaard. Deze beste keuze is de partner om uw investering te optimaliseren en de output en prestaties van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Functies

Zware Kettingvoeder
Het stabiele werkstuktoevoermechanisme bestaat uit een ketting en een set aandrijfrollen, die geen krassen op het oppervlak van het werkstuk achterlaten.
Lijmcontainer Eenheid
De 1,2 kg Teflon-gecoate lijmcontainer is ontworpen voor EVA-hotmeltlijm. De lijm wordt aangebracht met een verstelbare lijmroller.
Flush en Radium Trim Eenheid
Het grootste voordeel van de nieuwe multifunctionele combinatie-eenheid is de ruimtebesparing in de machine. Het aanpassen van de instellingen van flush naar afgeschuinde afwerking voor dunne randen, evenals het trimmen van de radius voor dikkere randen, is snel en eenvoudig. TC 2 mm radius gereedschap is standaard inbegrepen.
Polijsteenheid

De polijsteenheid zorgt voor een uitstekende afwerking op ABS- en PVC-randen en verwijdert eventuele verkleuring aan de randen, wat vooral opvalt bij het werken met donker randmateriaal.

Voorfreeseenheid
De functie van voorfrezen kan tot 1 mm van de rand van het paneel verwijderen. Het elimineert uitbraak van de zaag, lost fouten op die worden veroorzaakt door een verkeerd ingestelde schrijfmes of een slecht gesneden paneel.
Einde Snijeenheid
Bereikt een optimaal uiterlijk door de overtollige of achtergebleven lijmresten aan de rand te verwijderen.
De Hoek Afronding Eenheid

Deze eenheid zorgt voor een uitstekende afwerking op ABS- en PVC-randen en verwijdert eventuele verkleuringen op de randen, vooral opvallend bij het werken met donker materiaal.

 

Radius Schraapeenheid

De aanpassing is snel en eenvoudig voor het afsnijden van de straal. Een gereedschap met een straal van 2 mm is standaard inbegrepen. De straalschraapeenheid verfijnt de randstraal door het gladstrijken van het afsnijden.

MODELMAX370A
Voedingssnelheid9M/min.
Paneeldikte8-45mm
Randdikte0.4-3mm
Min. Paneelbreedte90mm
Min. Paneellengte170mm
Werktafelhoogte940mm
Uitbreidbare ondersteuningsbreedte560mm
Verlengconnector Φ in mmΦ5 (125mm)X3
Totaal kW7.4 kW
Voorfrezen12000 tpm
Eindtrimmen12000 tpm
Omhoog/omlaag trimmen12000 tpm
Hoek afronden12000 tpm
Polijsten3400 tpm (60Hz)/2800 tpm (50Hz)
Totale afmetingen (LXBXH)4088x 1003x 1970mm
Gewicht N.W./G.W.870/985 kg (N.W./G.W.)
Container Qty' (20'/40')3/9 sets
Vermogen (kW) van elke motor
Voedingsmotor0.75 (3 fasen)
Voorfrezen1.10 x 2
Voorverwarming0.125
Lijmspindelmotor0.25
Eindtrimmotor0.22
Boven-/onderfreesmotor (elk) x 20.37
Hoek afronding motor0.37
Boven-/onderpolijstmotor (elk) x 20.12 (3 fasen)
Lijmcontainerverwarming (5 elementen)1.315

contactformulier

Onze adviseurs helpen u graag verder als u vragen heeft.