Search
Close this search box.
max 370 pro rapidedge pro 2

MAX 370P Rapidedge

De veelzijdige kantenaanlijmmachine kan snel van rand wisselen tussen 0,5 mm, 1 mm en 2 mm via het gebruiksvriendelijke aanraakpaneel.

Bent u het zat om waardevolle productietijd te besteden aan het afstellen van uw kantenaanlijmmachine voor verschillende kantenbandmaterialen?

Wilt u een professionele kantenaanlijmmachine die snel en efficiënt kan werken?

Kijk niet verder dan de RapidEdge Pro kantenaanlijmmachine! Onze eersteklas oplossing is ontworpen om kantenbanding eenvoudig te maken. Met geavanceerde technologie en een gebruiksvriendelijke interface kan de RapidEdge Pro kantenbanding snel en nauwkeurig aanbrengen op uw projecten, zonder concessies te doen aan kwaliteit of nauwkeurigheid. Door zijn compacte formaat en gemakkelijk te manoeuvreren ontwerp is het de ideale kantenaanlijmoplossing voor gebruik in elke werkplaats of productieomgeving.

Hier zijn slechts een paar van de uitstekende functies die de RapidEdge Pro onderscheiden van de rest:
Snelle toepassing: De RapidEdge Pro kan verschillende diktes van kantenband van 0,5 mm, 1 mm tot 2 mm snel aanbrengen op uw projecten, met een snel wisselbare snelheid voor optimale productieoutput.
Nauwkeurige precisie: Met zijn geavanceerde trimsysteem zorgt de RapidEdge Pro ervoor dat uw kantenbanding elke keer perfect is uitgelijnd en bijgesneden.
Eenvoudige bediening: De intuïtieve interface van de RapidEdge Pro maakt het voor iedereen gemakkelijk te bedienen, ongeacht het vaardigheidsniveau of de ervaring.
Duurzame constructie: Onze machine is gebouwd om lang mee te gaan, met stevige componenten die de ontberingen van dagelijks gebruik kunnen doorstaan.

Accepteer geen inferieure oplossing voor kantenaanlijmmachines die u vertragen en ondermaatse resultaten produceren. Upgrade vandaag nog naar de RapidEdge Pro en ervaar het verschil zelf!

Functies

Snelwisselsysteem voor lijmcontainer
De lijmcontainer met Teflon-coating heeft een capaciteit van 1,2 kg en een korte opwarmtijd zorgt voor snelle operationele gereedheid. Het snelwisselsysteem van de lijmcontainer garandeert de kortst mogelijke reinigings- en omschakeltijd bij het wisselen van lijm.
Flush trimmen
Twee tegen elkaar roterende, met activatie gecontroleerde en afzonderlijk verstelbare eenheden met vervangbare messen die overtollig materiaal aan de boven- en onderkant afsnijden.
Radius schraapeenheid
Het oppervlak met radius krijgt een lichte schraping, waarbij eventuele restanten van het trimproces worden verwijderd en een gladde afwerking wordt gegarandeerd. De fijnafstelling gebeurt handmatig.
Polijsteenheid
De eenheid bestaat uit twee onafhankelijke elektrische motoren, uitgerust met katoenen borstels. De taak van de polijsteenheid is om de boven- en onderkant van de rand schoon te maken en te polijsten.
Scheidingsmiddel spray-eenheid (Optioneel)
Het aanbrengen van een scheidingsmiddel vanaf de boven- en onderkant om te voorkomen dat uitgelekte lijmresten aan het werkstuk blijven plakken.
Einde snijeenheid
Twee messen met een afschermplaat tegen het werkstuk om overtollige rand aan de voor- en achterkant te snijden.
Hoek afronding eenheid

De hoek afronding eenheid wordt bediend vanaf het bedieningspaneel, uiteraard met de mogelijkheid om te kiezen welke hoeken afgerond moeten worden.
Platte schraapeenheid
Verwijder lichte resten lijm op het werkstuk die zijn veroorzaakt door knoeien.
Nestfunctie

Nestkits zijn handig voor werkstukken die al zijn geboord voordat ze worden bewerkt met kanten.
Reinigingsspray-eenheid (Optioneel)

Het reinigingsmiddelsysteem spuit oplosmiddel aan de boven- en onderkant van de werkstukken. Het reinigingsmiddel is geïnstalleerd voor de polijsteenheid en verwijdert losse lijmresten op het paneel.
MODELMAX 370 RapidEdge Pro
Voedingssnelheid9 M/min.
Paneeldikte8-45 mm
Randdikte0.4-3 mm
Min. Paneelbreedte90 mm
Min. Paneellengte170 mm
Werktafelhoogte960 mm
Uitbreidbare ondersteuningsbreedte560 mm
Verlengconnector Ø in mmø5 (125 mm)
Motor6.7 kW
Voorfrezen12000 tpm
Eindtrimmen12000 tpm
Flush trimmen12000 tpm
Hoek afronden12000 tpm
Polijsten3000 tpm
Pakketgrootte3960 x 720 x 1748 mm
Gewicht N.W./G.W.905 kg / 1190 kg (N.W./G.W.)
Vermogen(kW) van elke motor
Voedingsmotor1.5 kW
Lijmcontainerverwarming (5 elementen)1.315 kW
Voorfrezen motor1.5 kW
Voorverwarming0.4 kW
Lijmspindelmotor0.25 kW
Eindtrimmen0.22 kW
Flush trimmen0.37 kW x 2
Hoek afronding motor0.37 kW
Boven- / onderpolijstmotor (elk) x20.12 kW (3 fasen). 0.18 kW (3 fasen)

contactformulier

Onze adviseurs helpen u graag verder als u vragen heeft.

Offerte

Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor u op.

MAX 370P Rapidedge